BirAskMasali1323 Kubraakgn0 Herşey gönlünüzce olsun öncelikle 🥰🌺benim eşimde öyle hatta diyo iki üç defa rüyamda kız bebek gördum kizimiz olacak hissediyorum diyo ilk zamandan beri bende his olarak erkek hissediyorum ama bende farketmez ama ilkin kız bebeğim olsun isterim detayliyi bekliyoruz netleşmesi için bizimde kız dedi doktorumuz ama net belli değil degisedebilir dedi sizinde ilk gebeliginiz mi
Kubraakgn0 BirAskMasali1323 Evet bizimde ilk bizde kesinleşmesi için detaylıyı bekliyoruz %20 lik bi kısımda olsa insan acaba mı diyor 😂🥰
BirAskMasali1323 Kubraakgn0 Kesinlikle🥰birde burda detaylidan sonra bile değişti cinsiyet yada şu haftaya kadar buydu bu haftadan sonra cinsiyeti şu oldu hikayelerini okuyunca insan iyice tedirgin oluyo..herşey gönlümüzce olsun..sağlıkla gelsinler🤍
rabia41_ BirAskMasali1323 ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah ilk gebeliğin heyecanı bir farklı oluyo galiba kaçıncı haftadasınız 🥰
zelis63 BirAskMasali1323 bnm göbek çizgim komple yukardan asagı o nasıl olacak 😀😀 hem yukarıda var hem aşagıda yani
BirAskMasali1323 zelis63 Benimde başlarda göbek deliğinden aşağıda tek vardı sonradan yukarı çizgide oluştu sanırım oda kız 😂cinsiyetini,Z kız çıkarsa yazın mutlaka merak ettim
zelis63 BirAskMasali1323 yok canm erkek bnmki 31 haftalık bir oğlum var çok istedim kızım olsun olmadı😀
--sy bizim tahminlerin çoğu hatta hepsi erkekti ama ufaklık ters köşe yaptı dün öğrendik kızımız olacak inşallah hurafelerim tuttu gibi ama, yüzüm sivilce döktü güzelliğimi aldı fıstığım hep tuzlu ekşi şeyler aşerdim falan 😂
Guness02 BirAskMasali1323 benim ilk kızımda aşşağıdaydı 2. Hamileliğim 7.ayıma giricem oda kız ❤️hem yukarıda hem aşşagıda var çizgim
BirAskMasali1323 Guness02 Demekki doğru tespit 🥰sadece yukarı doğruysa çizgi erkek oluyo benimde sizin dediğiniz gibi başta göbek deliginden aşağı doğruydu sadece çizgi sonradan yukarıya doğruda oluştu ve cinsiyet kız 🌺🥰💕
BirAskMasali1323 rabia41_ Yaa sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰🙏ilk heyecanlarimiz ,ilk telaşlarimiz 🥺☺️