gokyuzu777 ben transferden sonra düşünce olarak transfer olmuş gibi moda girmedim. Sanki transfer günümü bekliyor gibi idim hep ve bu yüzden de stres yoktu. Hemde oyalanmak için örgü ördüm bilmesem de 😀 film izledim ,kitap okudum ki aklıma gelmesin. Bol bol su içtim ve genellikle sağlıklı şeyler yemeye özen gösterdim. Yağlı ,baharatlı, asitli , ve paketli gıdalardan uzak durdum. Yatarak asla geçirmedim. Gün içinde hep yürüdüm ama asla beni zorlayacak işler yapmadım. Eşim sagolsun çok destek oldu bana iş konusunda. Vücut olarak hep Bi regli ağrısı yaşıyorsun sanki her an regli olacak gibi. Transferin 8. Yada 10. Gününde hafif kahverengi Bi lekenme yaşarsan bu yerlesme lekenmesi oluyor. Ben bu belirtiler dışında asla bir belirti yaşamadım. Son 2 gün kala tutmadı mı acaba hasta olacağım acaba diye düşünürken kan tahlilimde sonucum baya yüksek çıkmıştı. Birde sana bir tavsiye doktorun dediği tarihten önce asla test yapma bu seni yanıltabilir strese sokabilir. Transfer sonrası da iğne ve ilaç kullanımına devam ediyorsun. Sonuç pozitif çıksa bile bebeğin rahime tutulması için kullanması gerekiyor. Söyleyeceklerim bu kadar aklına takılan birsey olursa sorabilirsin ❤️