Hulo2105 metemom_ sen direkt internetten al panikte yapma bi seferde alırsın zaten kapına geliyor yorulmazsın da
metemom_ Hulo2105 kız kıyafete falan kafayı o kadar takmışım ki valiz düzenleyici bile almayı unutmuşum çok sinirim bozulmuştu dün hamilelikten sonra beynimin ufacık bir kısmını kullanır oldum 😂
Atalayss metemom_ ben bir sürü müslin tulum aldım cinsiyet erkek 🫠 trendyol Mells Baby o kadar kaliteli geldiler ki 😍 Birde HM çıtçıtlı bodyleri çok güzel
metemom_ Hulo2105 dün terzide işim vardı oraya sordum müslin tek kat bir battaniye için 300 dedi diktirmesi bile pahalı
Hulo2105 metemom_ sen ilk kıyafeti bitir onlar kalsın sona boşverr😂 daha bunun yıkaması ütülemesi var. Az gibi duruyorlar ama minik minik dağ gibi😂
metemom_ Hulo2105 onları arkadaşıma kilitlicem tüm arkadaşlarıma alması benden Ütülemesi sizden haberiniz olsun diyorum 😂
metemom_ Hulo2105 bir şey çok alınmaya başlayınca normalde değeri olmayacak şeyler üç dört katı fiyatlara satılıyor
nur1824 Kubik93 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 cinsiyeti ne sizinkinin ☺️