Merve1414 Shrr- mama emzirk biberon yasağı mi olurmuş ilk defa duydum kadın doğum hastanesi dede üniversite araştırma Hastanesi’nde de böyle bisiyle karşılaşmadım süt gelmeyince napicaz çocuğu aç mı birakicaz şırıngayla herkes besleyemez eli alışkın olmayan siringayi ayarlayamaz bence
06Canan Shrr- ben götürmemiştim kullanmak istememiştim ama yasak olduğunu ilk defa duydum öyle şey olmaz bence yetkili birine sorun
Sevgiyedahilll Meme reddi olmaması için tavsiyem zaten sık sık emzirmek doğumdan sonra ilk 3 gün 1 hafta için de kaşık biberon veya enjektör kullanımı
Shrr- Merve1414 bende yasağı saçma buldum emzirme taraftarıyım ama herhangi olumsuz durumda kullanılmak zorunda tabi
sryy Valla bizdede mama vermek yasak biberon emzik istemiyorlar ama ben mama verdim öyle dolu dolu vermedim 10 cc kadar göğsümden sırıngayla damlattım memeyi emerken süt geliomus hissi yaratsın diye sarılık olmasındansa tedbirli olmak daha iyidir
Greenleaf Shrr- yasak değildir muhtemelen ama doğumumu yaptıracak ebe ben emzik kullandırtmıyorum dedi, ayrıca kaşık biberon istedi
Zeynepkrkytlli Shrr- benim de öyle bence çok da güzel bı uygulama Millet kolaya alismis tutmayınca ağzına tikayiveriyo emziği biberonu Biraz uğraşmak lazım Emzik ve biberon meme reddi yaptığı için yasaklaniyo Yani aslında bizim iyiligimiz icin
Shrr- Zeynepkrkytlli evet aynen öyle amaç anne sütünün yaygınlaştırılması sanırım mama kodu yasasini kapsıyor
Zeynepkrkytlli Shrr- sonra bütün bebekler hasta yeni yeni hastalıklar çıkıyor bağışıklık düşük bilmem ne Tamam çok ugrasirsin edersin artık dayanamazsın neyse ama hastane çantasına mama koymak demek hiç ugrasamam sütüm yoksa mama yer demek bana göre