YurGulllllll06 Bir anne 9 ay boyunca renkli gözlü kıvırcık saçlı tatlı bebeklere bakarsa benzer mi bebek ona
06Canan YurGulllllll06 canım öyle bişey olacağını düşünmüyorum sadece güzel huylu olsun yüzü güzel olsun istiyorsan yusuf suresi ve Meryem suresi oku ben faydasını görmüştüm sen veya babası renkli gözlü sarışınsa benzeme olasılığı var ama sırf istedin resmine baktn diye bebek öyle olmaz
Burcu-2634 YurGulllllll06 kendim sarışın yeşil gözlüyken kızım sadece sarışın oldu 😂 yani ana baba sarışın renkli gözlü değilken bebek nasıl benzesin sonuçta gen diye de bi gerçek var 😂
Fatoss-16 YurGulllllll06 benim annem kahverengi gözlü buğday tenli babam esmer kahve gözlü bir kız kardeşim yeşil gözlü sarışın diğeri yine sarışın mavi gözlü ama anne tarafında sarışın olan dayım teyzem var
Ahsen-Hamza YurGulllllll06 😅eşim sarışın mavi gözlü ben buğday tenli kahverengi gözlüyüm ve 9 ay eşim dışında kimseyle muhattap olmadım %100 eşime benzedi benden aldığı gen sayısı 0 :) şakasına hep takılırım eşime senden başkasına bakmadığım için kız sana benzedi diye :) ama tabi ki genlerde yoksa bakmanın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum 🙃
Suey YurGulllllll06 benim annem yeşil gözlü sarışın yengem ve dayım kapkara yengem hamileyken hep anneme bakardı sana benzesin diye oğlu doğunca aynı annemdi sapsarı renkli gözlü ama neticede halası yani genetik olarak benzemesi normal gören inanmiyor bu iki karadan bu sarı renkli gözlü çocuk nasıl çıktı diye halana çekmiş sadece baktim benzedi mantıksız 🤣
bonik Bebek var olduğu andan itibaren bilimsel olarak cinsiyeti, saç rengi, göz rengi gibi özellikleri belli oluyor zaten. Sizin neye baktığınız bunu değiştiremez.
Youngmotherr YurGulllllll06 hayır benzemez ama sizin ailede renkli gözlü kıvırcık insanlar varsa belki bir ihtimal ben mesela kore filmi izlemediğim halde oğlum çekik gözlü doğdu 😂 benim gözlerim biraz çekik benden almış diyorum