basakc36 D3rya_34 Olması normal canım korkma bebeğine bir şey olmaz Allahın izniyle ben ilk üç ay kusmaktan kaç kilo verdim. Şimdi 17. Haftadayım kendime geldim.Bulantı ilacı prilam kullanıyorum
Asila_arzu D3rya_34 çok şükür doktorum bulantı ilacı yazmıştı 10/12 haftaya kadar kullanmistim sonra hiç bulantım olmadı şuna 29+4
D3rya_34 basakc36 bisy sorabilirmiyim sabah saglik ocaginda kan vericem doktorum istrmisti hemsirede rica etsembu haftada kalp atisini dinlermi
D3rya_34 bilgegk bisy sorabilirmiyim sabah saglik ocaginda kan vericem doktorum istrmisti hemsirede rica etsembu haftada kalp atisini dinlermi
D3rya_34 burcuAy15 bisy sorabilirmiyim sabah saglik ocaginda kan vericem doktorum istrmisti hemsirede rica etsembu haftada kalp atisini dinlermi
burcuAy15 D3rya_34 ben 32 haftalık olucam sağlık ocağı kontrole çağırınca kalp atışını dinledi o haftalarda dinler mi hiç bilmiyorum ki ya
Aybars_34 Geçen hafta perşem günü gittipimde kontrole 6 haftalıktık bu hafta tekrar gidicrm kalp atışı dinlemeye gel demişti benımde şyan 2.3 gündür bulantılarım ara ara var şyan baya bulanıyır ve bana da prilam verdi dr ama hiç fayda etmiyo