burcuAy15 gullu99 Zeliha atak ben ona gıdıyorum ve memnunum herşeyimi detaylı anlatabiliyorum tavsiye edebilirim randevu için her sabah 10 da MHRS üzerinden alın öyle kolaylıkla bulabilirsiniz
Ahmetemirim Sevgi Şenol Hanımı tavsiye ederim işini severek yapan çok kıymetli bir doktor hem ilgisi hem de hastaya yaklaşımı ile rahatlatıyor ve bebeğe ayrıntılı bir şekilde bakıyor maalesef kendisini son haftalarda keşfettim🌼hayrlı kolay doğumlarınız olsun💛
Ahmetemirim Simge16 evet 4 gün önce normal doğum yaptım çok şükür Bursa şehir hastanesinde.Herkes çok iyiydi özelden bir farkı yoktu☺️
OguzMoms Ahmetemirim Merhabalar 3 Haziran’da benimde nasip olursa doğumum var doğumdan sonra baba bebeği gorebiliyomu yoksa ziyaret saatinimi bekliyor
Ahmetemirim OguzMoms öncelikle insaAllah dogumunuz çok güzel geçer iyi insanlara denk gelirsiniz dileklerimi ileteyim☺️sadece görüş saatinde görebiliyor yakınlarınız.Biz görüntülü aramistik odaya çıkarır çıkarmaz 😌zaten sezeryanlı 3gün normalde 1 gün bekletiyorlar
Ahmetemirim Simge16 yaa ☺️tanışabilmeyi çok isterdim.Gozunuz aydın olsunn🌸Benim acilmam çok hızlıydı ama düzgün ikinamadigim için 2 saat sedyede kaldım tüm ebeler doktor başıma toplandı .Hâlâ daha dikislerim karnım çok acıyor karnıma epeybastirmak zorunda kaldılar.Ayrıca arka bölgemde hemoroid de çıkmış yerime oturamiyorum.Normal mi sizce doktora gitmeli miyim tekrar şu an kantaron yağı ve baticon kullanıyorum yeterli olur mu dikisimde ufak bir açılma var gibi
Simge16 Ahmetemirim hemoroid bende de var hamilelikte beri vardı eğer dikişlsrinizde açılma varsa mutlaka acilden Bi gidin gözükün normal doğum çok güzel ama maalesef böyle problemler olabiliyor. Gözümüzaydın sağlıkla büyütelim inşallah
Aynurergluuu Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim de ikinci sezeryanim olucak acaba kaç gün yattınız siz hastanede