basakc36 Merhaba kızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız? 22.23. Haftada yaptırsam sorun olur mu şehir dışında olacağım
myavocado basakc36 ilk dozu 20-22. Haftalarda olmalı diye hatırlıyorum, doktorunuza veya sağlık ocağına uğrayıp bir sorma imkanınız olursa daha iyi olur.
Pamukkokulum Pamuk benım ıkıncı hamılelıgıö ilk hamılelgımde 2 ası yaptım kızım 2 yasında sımdı hamıleyım geçen ası yaptım ıkkncısıde 1 hafta sonra acaba 2.yapayım mı yoksa yeterli mı
myavocado basakc36 gerçekten öyle, aşı v.s. neyse de bir de tarama testlerinin sonucunu bekleme kısmı en sıkıntılı iş 🥴
basakc36 myavocado Evet sonuç çıkana kadar insanın içi içini yiyor. Bende birde şey var bir sonraki kontrole kadar acaba bişe oldu mu bebek nasıl onu düşünüyorum ultrasona geçip doktorun ağzından çıkanı duyana kadar diken üstündeyim sanki.Analık yükleniyor😂
basakc36 Pamukkokulum Koruma süresi 10 yıl diye biliyorum ama sağlık ocağına gittiğimizde ebeye bi sorun derim
Pamukkokulum basakc36 evet canım bende öyle biliyorum bugün gıdıp sorcam trıot zaten çok cıkmıs ilaç kullanmama rağmen onu da sorcam