zeyyzeyy6 Benim ilk doğumum olacak inşallah o sebepten biraz soru işaretleri var kafamda:( Doğum nasıl geçti, ebeler ilgili miydi, yardımcı oldular mı, oda vs nasıldı, biraz bahsedebilir misiniz hastane şartlarından ? :)
Churcill zeyyzeyy6 ayy etiket yapmadığınız için şimdi gördüm yazınızı ☺️ ben çok memnun kaldım açıkcası doğumum çok güzeldi ebeler vs çok motive edici güler yüzlüydü çok ilgilendiler sağolsunlar hiç ters bi durumla karşılaşmadım. Güzelce giydirdiler konuştular benimle. Odada tektim ben eğer kaçamak yaparsanız eşiniz bile kalabilir yanınızda 🤫 ama görürlerse kovalıyolar haberiniz olsun 😂 odalar temizleniyor zaten her gün duşu falan da var.
zeyyzeyy6 Churcill refakatçi kalabiliyor değil mi? Zannedersem çok doğum olmuyor odada tek kişi miydiniz yanınızda başka doğum yapan da var mıydı?
Churcill zeynosileannis valla sürekli bakıyodum enabız a. Gece gündüz, talep oluşturuyodum hep denk geliyordu
Churcill zeyyzeyy6 refakatçi kadın olarak sorun olmuyo. Çok doğum da olmuyo evet ben tektim odada. Diğer odalarda da tek kişi vardı hatta komple 3 4 kişi falandık heralde serviste