Dnacar83 Avukatin ofisi temizlenecekde tek bi oda fiyat ne olmali sizce ben ilkkez boyle bisey yapacam bilgisi olan varsa yazabilirmi ben fiyatlari bilmiyorum
myavocado Dnacar83 en az 1000tl bence ve yemek. Eğer öğle yemeği verilmeyecekse 250tl de yemek için eklenmeli
1prensesannesi__ Dnacar83 yakin bi tanidigim yarim gun temizlige 1300e gidiyo canim tek oda 2 saate biter diyosan 1000 iyi ama yok detayli dosya indir kaldir iç dıs bi temizlikse 1300 1400 al canim uzun surucekse onlar yemek vermek zorunda zaten
Dnacar83 myavocado yazinizi sonradan gordum normal ev temizligi gibi 2 oda bi kolidor banyo tuvalet ayri ayri bide mutfak dolabi iç diş temizledim merduvenlerede su tuttum 700 tl ye 4 bucuk saat surdu
Dnacar83 1prensesannesi__ ben cok ucuza gitmisim 2 oda mutfak banyo tuvalet ayri ayri ara kolidor bide merduven yikadim
myavocado Dnacar83 Ay çok kötü olmuş ya, emeğinizin karşılığı değil asla. Üzüldüm 😞 bir de iç dış dolap olması kötü olmuş, eve gelenler yapmıyor dolap içi eğer dolap içi olacaksa ya iki kişi geliyor ya iki gün üst üste geliyorlar.
GuzelMelegimm Dnacar83 4.5 saat sürmüş yarım gün olarak düşün. Yarım günde 700 lira çokta kötü değil. Sonuçta cam perde girmemişsin
1prensesannesi__ Dnacar83 1300e gidende aynisini yapiyo mutfak dolap iclerine girmiyo merdiven yikamiyo ama dolap kapaklari tuvalet banyo duvarlari heryeri supurme silme toz alma yarim gunde bitiriyo
Lenay223 Dnacar83 dolap içine girmiyorlar ama cam silmediyseniz o yüzden istemiş olabilirler Allah yardımcın olsun 🌸