Denizz_ Kızlar ilk doğumumda gümüş kapak kullandım çok faydasını gördüm gümüş kapağım var ama biriken sütler için göğüs kalkanı almalı mıyım karar veremedim ilk aylar kıyafetim falan ıslanıyordu pedlerden almıştım onlarda tahriş ediyordu hava almayı engelliyordu
BabyAta Denizz_ hiç ihtiyaç duymadım. Göğüs pedi kullanıyorum hiç bir tahriş falan yapmadı çok memnunum baby ne marka süper ince jelli
aselelif06 Denizz_ ikinci gebeligim ilkinde hiç bir sütüm ziyan olmadı o kalkana aktı ordan da bebegime içirdim. Beden göğüs pedine gitsin ki sütler bebek birinden emerken digerinden akardı benim. Ve yara fa olmuyo hava alıyo atletine degmiyo göğüs ucu en gerekli şey bence
Nalinnn14 Denizz_ mycey aldım e bebekten indirimdeydi 180 TL ye aldım yorumlarına trendyoldan bakmıştım
SultanErva Denizz_ ilk kizimda gogusum cok yara olmuştu bu dogumda kalkan kullandim artı lansinoh krem kullandim ve goguslerim hiç yara olmadı ve biriken sütler boşa akmadi ayrıca şunu soyleyim ilk gelen süt çok önemli o sütler boşa gitmedi en çok ona sevindim
Denizz_ SultanErva nerden aldınız acaba e bebeğin sitesinde yok Trent yolda da yorumlar güzel değil sararmış şekilde kargo açık geldi diyen çok
Denizz_ Nalinnn14 evet bende baktım indirimde şu an ama o markaya emin olamadım akıtıyor diyenler var
Nalinnn14 Denizz_ henüz kullanmadığım için bişey diyemiyorum tabi ama çoğunlukla yorumlar iyiydi bende şans vermek istedim