ilayecemom Merhaba arkadaşlar, 4+3te bhcg değerim 555di bugün yani 5+3te ki değerimi 2 kat artışla 6bin civarı beklerken 12bin geldi. Pzt günüde keseyi gördüm tekti ama sizce bu normal bir artış mı çogul gebelik olma ihtimali olabilir mi?
Cimenn1223 ilayecemom betayla çoğul olup olmadgi anlaşılmaz cnm ultrasonda çoğul olup olmadgi anlaşlr sdce
Gorkemm ilayecemom benimde 4+6 da 7500 dü aha dedim ikiz geliyor herhalde oğlumda 5 haftalıktı 2000 di çünkü ama tek gebelik gidiyor şuan 18 haftalık olduk sanırım olabiliyormuşum böyle yüksek artışlar ama arkaya gizlenmiş kese filan da olabiliyor 7. Hafta da filan onu da görüyorlar sonra bilmiyorum tabi tam
ilayecemom Gorkemm benimde kızımda bu kadar yüksek artmadı hep 2 katı yükseldi 2 günde bir bu gebeliğim de böyle bakalım 2 hafta sonra gel kalp atışı için demişti bende merak ediyorum :))
Cilginanne2bebeli68 ilayecemom benimki de 25den 800 çıktı bende dedim ikiz galiba diye ama erkek bebeklerde böyle oluyormuş ve bizim cinsiyet erkek oglusum olacak
Cilginanne2bebeli68 ilayecemom ben çok araştırdım tek ise o bebek erkek oluyormuş sağlıklı gelsin bebislerimiz