Suleguzel 25gunluk bebeğim ve ilk anneligim emzirirken uyuya kalıyor yerine koyuyorum uyanıyor sallasam ona da alışır diye çok sallamak istemiyorum nasıl uyutmali bu bebeleri
Minigiim-vebenn52 Suleguzel salla gitsin illaki alışacak sallamaya 😂 atak dönemi vs mecbur sallıyorsun yani alışsın nolcak ki
Lina- Suleguzel benimde 20 günlük aynı şekil hemen beşiğe koyuncs uyanır iki saat sallıyorum pış pış sesi açıp anca öyle geri uyuyor
_almirasmom Suleguzel benım asla emzık almadı ve hep mama yada memede uyurdu 40 gun olunca mamasını ıctınde gece kucamda pıs pıslar park besıgıne koyar ıkı ılerı gerı yapardım sabah kadar uyurdu asla kalkmazdı bende kaldırmazdım
Suleguzel umena meme reddini yeni kırdık korkuyorum emzik de ihtimal de olsa meme reddi yapabilir diyenler var
gmzeatsvr Suleguzel gazını çıkarmadan yatırıyorsanız o sebeple uyanıyor olabilir. Memeden aldığınız gibi yatırmayın uyusada gaz çıkarmayı yapıp öyle yatırın. Mümkünse kundak yapın. Oğlum 2,5 yaşında ben hiç sallamadım.
Suleguzel gmzeatsvr her seferinde çıkarıyoruz aslında ama kucağa mi alıştı acaba diyorum kucakta uyuyor yatırıyorum uyaniyor
_almirasmom Suleguzel acıksada kaldırmadım bılerek cunku uyku duzenı yaptım ona 14 aylık ve masallah uyuca zamanı bılıyor ve sabah kadar uyanmıyor
gmzeatsvr Suleguzel daha 25 günlük tabiki kucağa bağımlı olacak ☺️ göğüs pedi kullanıyorsanız yatırdıpınızda yanına ama tehlike yaratmıycak bir yere bırakın süt kokusuyla da uyur ☺️