Lavis Hanımlar selamlar yenihayatta doğum yapan ya da şu an takip surecinde olan annelerim fikirleriniz nelerdir ve muayene ücreti nedir acaba 🌼
bahardaa Lavis ben doğum yaptım bin pişman oldum 9 ay takipli olduğum doktor hiç bir neden göstermeden doğuma gelmedi , hemşireler çok kabaydı
glsahbaydemir Lavis benim ikinci doğumum orda oldu doktorum iyiydi ama acil bişey olsa müdahale falan nasıl olur bilemiyorum. Kızım yoğun bakım için başka hastaneye sevk edilmişti mesela.
Nlla CereenCkr Avrupa Tıp Merkezi Ruhan Şengül şeker gibi doktorum❤️ 4 bucuk yasında oğlum onda doğum yaptım rastgele gitmiştim şimdi 2. Gebeliğim Eyüp’ten Esenyurta sırf onun için geliyoruz 🫠
bahardaa CereenCkr şuan esencana gidiyorum Melih Bestel doktordan memnunum inşallah doğum sürecim de güzel geçer
CereenCkr bahardaa bende ilk oradan takipliydim Sevinç hanimdi sanırım memnun kalmadım hiç hastane hakkındada iyi şeyler duymadım hiç bıraktım orayı. Sizin memnun kaldığınıza sevindim 🤩
Nlla CereenCkr Ne demek memnun kalacağınıza eminim hem muayene ücreti ve doğum ücreti de uygun yüksek değil 😊❤️💐