Esilaminel Arkadaşlar merhaba 38+5 im çarşamba son kontrol ya carsamba yada en gec cuma suni sanci ile baslaticakmis doktorum sancimi... Ilk defa korktugumu hissettim tam anlamiyla... Sebebide bebegin kafasinin capi 4 gün önden gitmesi... 40. Haftada normal dogumu riske atariz dedi... Önerileriniz olursa cok mutlu olurum⚘
Papatya60 Esilaminel dogum tarihin geciktiyse 2 Haftaya kadar süre oluyor Canım. bebeğin ve senin durum iyiyse biraz daha beklemeni öneririm😊
gulsumtopcu Esilaminel ys Esilaminel ya korktum bende pszaretesı sunı sancıyka dogum yapacagım cokmu zor yaa😭😭
Elmalikurabiye Arkadasi da suniyle aldilar. Heba oldu anne de bebekte. Ctsi pazar dogum olmasin diye cuma gunu duran bebegi suni sanciyla dpgurtmaya calisiyolar... Bence beklemeyi teklif edin. Vakti gelen bebek elbet dogacaktir..
Esilaminel Elmalikurabiye normalde kesinlikle beklemeyi tercih ederdim ama bebegin kafa capindan dolayi normal dogumu riske atariz dedi doktorum... Tek duam kendi sancimla bugun yarin acilrn gitmek😣
Esilaminel Beyazzz bende istemiyorum dua ediyorum çarşambaya kadar kendi sandım ile gelsin inşallah...
Esilaminel Bella Rabbim gönlünüze göre versin... Belki haftaya kadar kendiliğinden gelir😊 Sağlıklı kolay doğumlar dilerim⚘
Esilaminel Papatya60 38+5 im... Bebeğin başı 4 gün önden gidiyor diye önümüzde ki hafta başlatalım dedi doktorum...
Esilaminel gulsumtopcu bende inanın merak icerisindeyim... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin... Sizin sebep nedir? Birde siz benden öndesiniz vaktiniz olur ise deneyiminizi paylasirsaniz çok mutlu olurum... Sağlıklı kolay doğumlar dilerim⚘
gulsumtopcu Esilaminel benım 41 haftalık oldu mecbur sunı sancı olscsm ben egrr olmezsem sıze salı gunu yazarım😔
Esilaminel gulsumtopcu Allah korusun sağlıkla kolaylıkla geçsin insallah⚘ Mutlu haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla...
mlssrn Ben suni sancı aldım ama hiç mi hiç hissetmedim doktorda şaşırdı serum bitti sende tık yok nasıl oluyor dedi inşallah senin de öyle oluuurr😊
Mervesavas mlssrn suni Sanci serum bittikten sonra ekstra biseye gerek kaldimipeki rahat geldimi bebek?
mlssrn Mervesavas açılma olmadı maalesef😅 1 Cm de kaldı spinal sezeryan olmak zorunda kaldım bekleyebilirdi doktorum ama yüksek tansiyon problemim vardı o yüzden beklemedi çocuğa zarar gelmesin diye 37 de doğurdum😊
Esilaminel Papatya60 bebegin kafa çapı büyük oldugundan 41. haftayı bekliyemiyoruz normal dogumu riske atmamak icin...