Songulsdd Bayanlar liv hastahanesinde hangi doktora gidiyorsunuz aranizda giden varmi dogum ucreti vs ogrendiniz mi
Kubrakar272727 Songulsdd doğum ücretini bilmiyorum şuan en son 2 sene önce doğum yapmıştım doktorum Gonca Göksu Bulgan çok menun kaldım açıkçası şuan yine hamileyim tekrar gidiyorum gonca hanım a 1415 Tl muane ücreti
Hemsire2727 Songulsdd Liv de Hatice şahin bıkmaz a gidiyorum çok iyi çok ilgili yarın doğuma giricem 29 bin ücreti
TubaY- Songulsdd gonca göksu bulgana gidiyorum çok memnunum çok tatlı bi doktor. Hastane ücreti bilmiyorum sigortalıyım
Songulsdd Kubrakar272727 bende arastirmalarima gore gonca hanim a gitmeyi dusunuyorum cok tatli ve daha fazla bilgiye sahip die duydum ama muayene ucreti biraz artmis gibi bu kadari fazla sanki
Manolya-27 Kubrakar272727 detaylı ultrason yaptırdınız mi yada düşünüyor musunuz ? Çok merak ediyorum kararsız kaldım çünkü genel olarak talha bey herseyini inceliyor zaten bebeğin detaylı şekilde ekstra gitsem mi detaylı ultrason bilemedim
Songulsdd Kubrakar272727 benim diger oglum da 5 sene once medical jastahanesinde dogum yaptim hatice hanimdi cok memnundum onda ama goncayi da cok duydum bu defa oraya gidicem
Kubrakar272727 Songulsdd kafanıza hangisi uyuyorsa tabiki ona gidin. , sağlıkla gelsin bebeginiz inşallah ☺️
Kubrakar272727 Manolya-27 yok ben yaptırmayı dusunmuyorum dediğiniz gibi bir sıkıntı gözükmüyor zaten sikini olmayincada incelemeye gerek yok bencekafa karışıklığına
FatmaTemiz Liv de eda atkın deniz e gidiyorum ilk doğumumda çok memnun kalmıştım normal doğum odaklı her zaman . Doğum ücretini de dün sordum 29 bin dediler
Tugba220 Hemsire2727 merhaba doğum yaptınız mı doktorunuzdan memnun kaldınız mı Liv hastanesini öneriyor musunuz