hayalim35 fatos41 bnde önce sütle nemlendirip veriyorum kremi yıkayınca daha çok tahriş ederim die korkuyorum dokunamıyorum şuan hiçbişi sürmüyorum valla pes ettim 3 gündür
fatos41 hayalim35 yok yok korkma benim artık içi gözüküyordu kopacaktı böyle düzelttim yıkarken nazikçe ılık suyla yıka akar zaten birde havlu kağıtla kurulayınca birşey kalmaz yoksa düzelecek diye bekleme düzelmiyor en güzeli teramisin pahalı ilaçlara para vermeye hiç gerek yok
Letubra hayalim35 durulamaya gerek olmayan kremler var temiz icerikli onlardan kullanabilirsin insallah duzelir
hayalim35 Ymrrr yarası iyileşti canım sadece verirken hala uçları ağrıyor hassas olduğu için eşimin evde olmadığı bi gün denerim soğan kokusundan nefret ediyor tam olarak ne kadar kalsın üstünde iyileşirse tüm dualarım senin olsun😅
Ymrrr hayalim35 canım canının ağrısını da alıyor iyileştiriyor yani orda bişeyler ters gidiyor ki ağrıtıyor demekki haşlanmış soğanın kokusu olmaz ya ayrı bi odada koy bence iki sefer günde geri kuruluyabilirsin kokusu rahatsız ederse yoksa zor bir durum inşallah hemen iyileşir 🤲
annelik_4 hayalim35 henüz doğum olmadı sabah akşam nemlenndiriyorum sizinde dogumdan önce uçları kabuklumuydu yoksa benim mi öyle anlamıyorum ya😶
Zhrn hayalim35 evet aktaran alıp demleme yöntemiyle yapın. Suyu gögsunuze sürün iyi gelir inşallah teyzem de de çok yara olmustu bu şekilde geçirmişti rahat şekilde.
gmzeatsvr hayalim35 ben hep ayva çekirdeğini suda bekletip jelleşince sürdüm ilk oğlumda. Oda sadece sızlarsa. Anında geçiriyordu. Şimdi yaza denk geliyor doğumum. Kışın ayırmak da hiç aklıma gelmedi 🙄 hayırlısı diyorum 😅
SrpYlmz hayalim35 şuan 10 ml 269 40 ml 372 TL trendyolda alabilcekseniz küçük olanı alın bı deneyin veya bı vazelin varsa onu deneyin
Ozgednc SrpYlmz hayalim35 evdekieczanem sitesinde daha ucuz 40 ml olanı 300 yeni üyeye 25 indirim var kargo bedava 275e geliyor yarın bende ordan alicam hatta daha önce doğumumda kullandım 10ml olanı çok işe yarıyor anında geçiriyor
Letubra hayalim35 dogumdan 1 ay once gogusucu kremiyle gumus kapak kullanmaya kesinlikle baslayin. He teni hassas olanlarda mutlaka yinede olacaktir ama en azindan kanayacak derecede olmaz
alparslan21 hayalim35 çok pahalı bir krem değil 300 küsürlü birşey zannedersem . Ayva çekirdeğini bekletip oluşan jelde çok iyi geliyor diyorlar .
Rabiul hayalim35 alabilirsen geçen gün 200 tl düşmüştü Trendyol , Hepsiburada , ebebek indirimleri oluyor sürekli içeriğini bilmiyorum ama e bebek te daha uygunları da var
ZeyHus33 hayalim35 bu durumu 2 çocuğumdada yaşadım ben ne yaptıysam geciremedim yeri geldinde kanıyordu mejbur emziriyordum çok canımı yaktılar bide umma olmuştum Ağrı’da vardı smdi yine hamileyim en korktum bu ama bunda gümüş kapak Alcagim Korkudan
hayalim35 ZeyHus33 bnde çok üşüyorum iki battaniye üstümde titriyorum saç diplerimden ayak tırnaklarıma kadar ağrım var