1_papatya Kızlar misafirim gelicek bende tatlı kurabiye börek yapcam ama yanına 2 çeşit daha birşey yapıyım diyorum ama ne yapsam karar veremedim tatlı ve kurabiye olarak ta ne yapsam karar veremedim siz olsanız neler yapardınız misafirim ağır misafir uzaktan gelicek
mavi_anne23 1_papatya brownie kurabiye yi dene çok güzel oluyor 👍🏻 muhallebili borcam pastaları , porsiyonluk börek gibi gibi
OguzMoms 1_papatya Salı günü nasip olursa oğlumun okulundan arkadaşlarınin anneleri gelcek Susamlı kurabiye , mozaik pasta, kuskus salatası bide börek yapmayı düşünüyorum ben
Tuba-M55 1_papatya un kurabiyesi malzemesi az yapımı kolay yuvarlak yuvarlak yap üstüne şekil ver at dırına 10 dk da pişiyo 🌼
012908- Kurabiye olarak elmalı kurabiye yapardım Yanına kısır veya çiğ köfte Soslu kek Patetesli -peynirli börek Mısırlı karışık salata Bence ideal
1_papatya 012908- kısır olabilir teşekkür ederim fikirler için diğer arkadaşların yazdıklarından da 1 er tane seçtim mi tamamdır menü☺️
1_papatya mavi_anne23 burdan da muhallebili borcam pastalarını yapabilirim teşekkür ederim fikirleriniz için☺️