Zsydyg Kızlar gercekten cıkıyormu acaba ??? İnanan varmı çin takvimine ?? Cinsiyeti merak ettim baktım hayırlısı tabi ama kız dıyor ben erkek hıssedıyorm bıde kızım var 3 yasında onda ekşi yerdim şimdikinde acı ve tatlıı aşeriyorum deli gibi :))
omerhalis Zsydyg bendede kiz cikti hem çin takviminde hem rus takviminde ama oglum olcak tutmadi ikiside yani
Shr inanma canım çıkanlarda tesadüftür zaten bana da arkadaşın biri senin kız olacak takvime göre demişti ama oğlum olacak ☺️
Fatmur Shr banada kız dedi daha öğrenemedim tam bu ayın sonunda öğrenirim artık heralde 🙈sabırsızlanıyorum
Zeynnep Hem Çin takviminde hemde Rus takviminde kız çıkıyordu sonuç kız 🥰 tesadüf mü yoksa gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama sonuç uyuştu 😁 birde regl bitiminde hemen hamile kalanların erkek bebekleri olurmuş diye duymuştum o da bende uymadı 😁
Minaresad Zsydyg cin takvimi bende de yalnis gosterdi. Ama annemin yillardan beri bir takvimi var o hep dogru cikar. Isterseniz bi bakayim
Minaresad Seherr tam kac yasindasiniz ve hangi ayda hamile kaldiniz. Yani mesela eylulde 23 yasim oldu kasimda hamile kaldim gibi
Minaresad Mesela benim 28di hamile kalidigimda temmuz mu agustos mu bilemedim ama ikisi de erkek gosteriyodu. Erkek zaten. Ama cin takvimi kiz gostermisdi daha cinsiyyetini bilmedigim zamanlar baktigimda
Sedef-345 Minaresad merhaba bana da bakabilir misin? (03/11/1987) 30 yaşındaydım hamile kalınca. 4 Ekim son adet tarihim