Neslismom ipekbk çook silik bir çizgi var her ne olursa olsun o çizgi varsa hamilelik var demektir erken gebelik testi yapsan daha belirgin çıkardı
Mavigibi ipekbk evet ilk 5 dakika içinde çıktıysa çizgi gebesinizdir benim de çok silikti telefonun flaşhıyla baktık pozitifti 🫠
ENOK_0107 Ben ikinci çizgiyi görüyorum canım ama imkanın varsa bir erken gebelik testiyle yap, net çıkar. Gönlünce olsun 🌸
SSultaann Lalemmm12 bana da öyle geldi tam çizgi gibi değil bir de ilk beş dakika içinde mi böyle oldu sonradan mı
Lalemmm12 ipekbk yaparken eğer elinize aldıysanızda böyle olur ama inşallah vardır ilk 5 da çıktıysa vardır zaten ama bence tekrarlayın ve sabit bırakın 😌
SSultaann ipekbk ilk beş dakika içinde olduysa yüksek ihtimalle vardır ama erken gebelik testiyle daha net gözükür çizgi yine de tekrarlayın isterseniz içiniz rahat etsin
Lalemmm12 ipekbk adetiniz geçmediyse biraz bekleyin daha güzel sonuç almak için benim 10 günüm vardı testi yaptığım da adetim geçtikten sonra kan verdim 574 çıkmıştı 🥰🥰
SSultaann ipekbk yani bu kaset testler genelde net sonuç veriyor bende bu testte çıktı sonra da kan verdim pozitif çıkmıştı