Ogretmen_17 Bir düşüğüm bir kimyasalım var şimdi 3+4 haftada beta 22 yle hamile olduğumu öğrendim. Yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum iki genimde pıhtılaşma var hemen kan sulandırıcıya başlamam gerekiyor mu ?
Sevde11 Ogretmen_17 ben keseyi görünce başlamıştım zaten artış için tekrardan kan vereceksiniz ya doktora bi sorarsınız bazıları da hemen başlatıyor
Ogretmen_17 Sevde11 çok teşekkür ederim. pıhtılaşma yüzünden yeniden kimyasal yaşamaktan korktum da. Keseyi göremeden değer düşmeye başlamıştı. Geç kalmak istemiyorum.
Sevde11 Ogretmen_17 korkma canim güzel düşün hersey güzel olsun inşallah ,zaten çok yeni geç kalmadin kalmazsin🙏
Asdfg45 Benimde kanımda pıhtılaşma var ben gebeliğimi öğrendiğim gün kese falan görmeden doktor hemen iğneye başladı ihmal etmeyin derim
Ogretmen_17 Asdfg45 hemen yarın gideyim o halde çok sağolun 🌸 peki kaçla öğrenmiştiniz 22 çok mu düşük acaba
Melek1649 Ogretmen_17 önemli olan düşüklüğü değil geç tutunma olabilir önemli olan betanin ikiye katlaniyo olması testi tekrarlaman gerekiyo
Ogretmen_17 Melek1649 teşekkürler evet tekrarlayacağım daha önce de böyle çok düşük yakaladığımda kimyasal olmuştu o yüzden tedirginim inşallah sıkıntı olmaz bu kez 🌸