Meslina53 Kızlar 35.haftamdayım vajinamda şiddetli bi batma oldu eğilince sizde de oldumu??? akıntımda bugün diğer günlerden fazlaa oluyor
Kubrakrmn Meslina53 aynisi bende de vr cnmm cok kotu bende nedenini bilmiyorum bilen vrsa yardimci olsn
Bushra21 Meslina53 benim kalkarken otururken uzanırken yürürken her zaman oluyor son iki üç haftadır 34+1 bnm de yırtılacakmışım gibi hissediyorum
nedensiz bende 37. haftama girdim bu agrı bazen yurutmuyor bıle sankı düşecekmıs gıbı agrıyor dun kontrolum vardı doktor bebek buyudukce baskı yapar ondan dedı benımkı de bası aşağıda
Meslina53 nedensiz ay benim daha belli değil salı günü belli olcak baş aşağı oldumu diye şuan o kadar hareketli ki heryerde hissediyorum yani durmuyo yerinde neyi nerde anlayamıyorum artık😂
Meslina53 baharselotanem09 çok şükür enfeksiyon durumum yok ama baskıdan olmuş olabilir evet ☺️ Ahh ahh bi gelsede
ShemsTural Bende erken basladi o agrilar 13haftamda doktor normal dedi uzan cok haraket etme dedi. Ama bildigime gore son aylarda bebek buyudugu icin baski yapiyor o yuzden agriyor. Bide rahim boynu kisa olunca da agri veriyormus