Sidelya Kevserbtr Kevserbtr ben de gittikçe koyulaşmasına güvendim. Herkesin dediği gibi idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar diyip gidip kan verdim ve sonuç 0.2. Nasıl üzüldüm ve şok oldum. Sonra 1 hafta bekledim 4binlerde çıktı. Şimdi salı günü randevum var onu bekliyorum. İnşllah senin de vardır. Testi doğru yapıyosan belirtilerin varsa içini biraz rahat tut. Kaç gün kaldı adetine
Kevserbtr Busracetin gittikçe koyulaşma var ama kanda negatf cktı sok oldum inşallah vardır dua edın lütfen
Busracetin Kevserbtr insallah hayirli haberler isitirsin canim , adetin gecikirse mutlaka kan testini yenile , bi ihtimal kimyasal gebelik de olabilir tabi ki ama o zaman birkac gune regl olman gerekir inşallah gecikirsin ve kan testi yanilmis olur canim 🌺
Kevserbtr SafaMerve benım kımyasal gebelık degıll ıdrar testı poztf cktı bugun aynı gun kanda negatf cktı kanamam yok eger kanda ckıp kanamam olsaydı kımyasal derdım ama oyle degıl
Kevserbtr Aysnrplt acele etmıyorumm nedenmı cunku ıkı yıldır testte bır cızgı beklıyorum bir umut bugun cıkınca kan testı verdım ama negatıf
Aysnrplt Kevserbtr canım yanlış anlama bekleyenler aşılama yapılanlar vs çok fazla var ama adet tarihini geçmeden kan vermek bence doğru değil hele de daha 10 gün geçmiş yumurtlamanın üzerinden sonrasında kimyasal vs oluyor daha büyük üzüntü belki de gebesin daha çok erken ve üzülüyorsun. Benim de 1 yıl sonra oldu. İdrarda adet tarihinin 7 gün öncesinden öğrendim bebeğimi ama kan vermek için adetimin 4 gün geçmesini bekledim öyle gidip kan verdim.
Kevserbtr Aysnrplt pekı sızce ıdrarda olupta kan da cıkmamsı erken dıyemı yanı normalde ilk kanda sonra idrarda çıkmazmı
Aysnrplt Kevserbtr ilk kanda yükselir hcg sonra idrara geçer. Hangi marka yaptınız mesela biri yazmıştı. Albi marka yapmış onda baya belirgin çıkmıştı çizgi gördüm testi. Daha sonra kan verdi kanda yoktu
SafaMerve Kevserbtr ilk kanda sonra idrrda çıkar ben bebeğim döllenmedn sonra yeeleştiği zaman 3 günlkken öğrenmştm kanda sınırda poztfti
Snmim Kevserbtr evet canm kanda negatif çıkmış hatta oda senin gibi şoktaydı ama üç tane idrar testi yapmş idrarda hep pozitif sadece kanda negatifti sen birdaha idrar testi yapsana
Aysnrplt Snmim Acaba kan testi yapılan cihazda mı problem vardı. Kanda çıkmadan idrarda çıkması tuhaf çünkü
Krasivyy Esra7261 istisnai durumlarda regliye 3 gün kala regli günü veya regliyi geçince idrarda belli olur bu kadından kadına değişiklil gösterir ama idrar da pozitif olupta kanda negatifse kan sonucu baz alınır
Snmim Aysnrplt oda öyle tahmin ediyordu canım postlarda var geçen hafta açmıştı oda konuyu ısrarla üç tane idrar testi yapmş hepsi pozitif ama kanda negatif çok şaşkınım diyordu bir hafta sonra kandada değeri hem baya yüksek 1000küsürlerdeydi
Krasivyy Kevserbtr acele etme hayırlısıyla zamanı gelince olur unutma stres te gebe kalmana engeldir hareket et bol bol stresten uzak dur ve ovulasyon testi al yumurtlama günlerini kaçırma
Leycanela Kevserbtr benim ilk çocuğumda da idrar testi pozitif ,kan testi negatif çıkmıştı.dr. Hamile olmadığımı söyledi,ama ben hamileyim eminim demiştim öylede oldu.inşallah sizde hamilesinizdir.