Kulol Bizde en son Öykü ismine karar verdik öykunun yanina Öykü Liya mı Öykü hifa mı Öykü Meva mı sizce son karar artık son 30 gun kaldi ya4dim edin
eser77 merii07 Ben de hep duru diyordum geçen gün bir arkadaşı o ne öyle duru sabunları vücut şampuanı gibi dedi 😞😞 benim de aklım karıştı
SafaMerve eser77 bencede anlamı daha güzel başka bir isim koy ferah gibi o da aynı manaları çağrıştırıyor
Hanus eser77 Bi ara Asel düşündük ama cevrenin etkisiyle sogudum isimde . Aslında kimseye söylememek lazım, herkes bebek doğduğunda öğrensin en mantıklısı bu. Çevre çok etkiliyor insanoğlunu. Şimdi de rüya geçiyor aklımızdan kimseye söylemicem.
Kulol Hanus en doğrusu çevre çok etkiliyor yok o nasil İsim bu ne şu ne Bende biktim vazgecmekten en son Öykü Meva olacak san8rim
Hanus Carpediemm Azranın anlamı pek iyi değildi sanırım canım.. hani ismin anlamı da önemli o yüzden diyorum, sizin seçiminiz tabi.
zeynepsalgar1 eser77 bizimde cinsiyet belli değil ama kız olursa Ahsen olsun diyoruz❤️ İsmin anlamı gibi kendisi ve kaderi de güzel olsun diye😊