4147 hyena bencede yakın. Sizce bugün değerlendirilmeli mi yoksa bekleyip sperm kalitesi mi artsın kararsızım
hyena 4147 siz yine yapın bence bi iki güne pik olur zaten çocuk için doktorlarda gün aşırı diyor hangisinin tutacağı belli olmaz
Ebruebos Benimde 3 gündür akıntı ağrı var dün çok yoğundu akıntım pik oldu bugünde pik var yine ağrı 😅 2 gündür değerlendiriyorum. Bugünle yarını da değerlendiricem. Çatlama olmadı henüz.
4147 Ebruebos çatlayana kadar ilişkiye devam canım. Çatlasın diye havuç öneriyorlar 🥰 Ağrı başladıktan kaç gün sonra pik gördün
Ebruebos 4147 7. Gün başladı hafiften akıntımla birlikte . Dün yoğunlaştı bugün pik gördüm 10. Gün. Bugün sızlama şeklinde kasık ağrım oldu
Ebruebos 4147 doktor yumurtalıklarım için bir vitamin verdi galiba onun etkiside oluyor o yüzden havuç falan yemedim 😅 zamanı da geçti havucun bi kaç yere baktım yoktu
4147 Ebruebos o zaman sal canım boşver 😂 ben de bi pik görüp değerlendirsem de gebelik var mı yok mu beklesek 😂
Ebruebos 4147 senin ilk gebelik mi . Benm geçen yaz hemen olmuştu ama kalbi durmuştu. Kürtajdan sonra bi kaç kere denedik olmadı sonra bekledim 4,5 ay. Bakalım hemen olmayabilir benim