OktaycanveAnnesi Yasemincee26 arkadaşlar tamam da benim de bebeğim normalde 1 hafta ileride ama bu ileride olduğundan ilerlemiş vücudu demek değil ki sakin olun bi millet 25 haftalık doğuruyor küvözde kalırsa daha da iyi işte sağlıkla gelişiyor korkma benimde 38 de alınacaktı yarın alıyor 37 haftalığım ama öncesinde de 32 de alabilirim demişti almadı dur bakalım sakin kal Yasemincee26
NerminAyla Yasemincee26 çok şükür bu haftalara kadar geldiniz. Allahın izniyle bu süreçleri de atlatacaksınız. Yeter ki üzülmeyin miniğiniz her şeyi hissediyor♥️
Ebbruc Yasemincee26 benim oğlum 26 hafta 600 gram doğdu, 11 ay yaşadı başka sebeplerden dolayı vefat etti. Sizin haftanız iyi , sağlıklı olsunda kavuşursunuz inşallah 5.5 ay küvez yolu gözleyen bi anne olarak söylüyorum
OktaycanveAnnesi Yasemincee26 bende yarın doğuma giriyorum sende içini ferah tut Allah ne derse o oluyor
Neslismom Yasemincee26 ama karnında büyümez artık doğunca daha hızlı kilo alır annesi üzülme bende 35 haftalık doğum yapmıştım ilk çocuğumu 6. Gün çıktı küvözden o arada bende evde bebek yokken hızlıca toparlanmaya baktım bebekte eve gelince onunla çok rahat ilgilendim sezaryen oldum bu arada üzülme böylesi daha hayırlı dır senin için canım benim
Neslismom Yasemincee26 bu haftaya kadar kilo alması nasıldı yavaş mıydı alsa bile gram olarak alır azıcık sen muz ye kaşar ye kilo aldıran şeyler ye 1 haftada 1 haftadır değerlendir
SmyEsciv Yasemincee26 ciğer geliştirici iğne vurdurun doktorunuza söyleyin Birde gerilik olunca neden alıyor ki bu çoğu kişide var bendede var Kilo mu almamış hiç acaba yada büyümemiş mi en son gittiğinizle şimdi gittiğinizin arasında fark yok mu
Yasemincee26 SmyEsciv ciğer geliştirici yarın vurulucağım en son 18 gün önce gittim 300 gram almış 18 günde. Gelişimi geri dedi iki hafta dedi
Letubra Yasemincee26 kıızzz ben 30 haftalik dogmusum annemin avucu kadarmisimmm😃🥰🥰 yasayacak ömrü varsa hicbiseyy olmaz. 24. Haftadan sonra doğan bebelerin yasama olasiligi %90mis. Seninki büyük bilee.🥰🥰Bugunlerde gecer ne ara büyüdü anlamazsin. Rabbim uzun saglikli ömürler versin.
Yasemincee26 Neslismom inşallah yarın belli olacak doktorumuz bir hafta beklemeyi uygun görürse avakoda vs yüklenicem
Sevja00 Yasemincee26 bende 34 haftalık doğum yaptım 6 gün küvözde kaldı insan panik oluyor erken olduğu için ama çabuk toparlıyorlar Allahın izniyle
Yasemincee26 Sevja00 inşallah canım çok moral oldunuz bana Allah razı olsun. Peki siz neden erken doğum yaptınız
Sevja00 Yasemincee26 inan hiç bilmiyorum 2 gün önce kontrole gitmiştim herşey yolundaydı gece sancılanınca gittim doğumu durduramadılar ertesi sabah doğdu