Hazar12-28 Kızlar bugün sırt ağrım başladı nefes alamıyorum resmen bebek hareketi de yok naptıysam hissedemedim acile gitsem bakılır mı acaba yaşayan varmı
NGold Hazar12-28 biraz karnınızı dürttünüz mü bebeği hareketlendirmek icin ya da bi tatlı yeseniz dinlenin biraz
cLearQueen Hazar12-28 ben 18.haftaya giricem daha bisey hissetmiyorum. Bence normal daha cok kucuk cunku
BusraaZeynep Hazar12-28 ben de üç gün önce yasadım şu an 19+3 üm bayağı telaşlandım gittim kalp atısı var bu zamanda her gün her an hissetmeni beklemiyoruz daha çok küçük 28 den sonra önemli hareketler dedi. Biraz da fırçaladı kanama su gelme vs yoksa önemli değil dedi
Rbytkn Hazar12-28 ne durumdasınız merak ettim ? Bu durumda sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemelerini rica etseniz daha çabuk sonuç alırsınız küçük bir aletle dinleniyor
Hazar12-28 NGold evet tatlı yedim şu içtim karnıma dokunuyorum Uzanıyorum 1 2 saattir ama yok korkmaya başladım
Freaseamom Hazar12-28 18 haftalıkta düzenli hareket beklenmez daha hareket saymak için erken bende hissediyorum ama bir gün hiç hissetmiyorum birgün hissediyorum 18 haftalık benimkide
Hazar12-28 BusraaZeynep bende acile gittim. Gittiğimde kanamam başlamıştı acil de uzman nöbetçi doktora yönlendirdiler çok şükür tedavi başlandı
Hazar12-28 Rbytkn iyiyiz kadın doğum acile gittim kendi doktoruma gideceğim pazartesi şuan için tedavi devam ediyor
Hazar12-28 birkimseee ağır kaldırdığım için ve cinsel ilişki kaynaklı denildi kesede kanama alanı görülmedi çok şükür 2 yaş oğlum var oda sürekli kucak istiyor mecburen kaldırdım kaldırmamam ve yatıp dinlenmem söylendi
Hazar12-28 cLearQueen pıt pıt hissediyorum ve dönüşlerini hissediyorum ama sürekli değil günde bi kaç kere