Anonimi1 Kan sonucum biraz düşük çıkmış 2 aylık hamileyim doktorum izinde sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım başka bi doktora gidicem bakalım siz kaçıncı haftada baslamıstınız ?
Beren44 Anonimi1 12.haftada gitmistim doktor kan degerlerimi sorduğumda demirin çok iyi normal dedi vermedi🤷♀️acaba vermeyi unuttumu kan düşük olsun olmasın kullanmak lazim belli haftada gidince soracağım bende..
Anonimi1 NGold evet normalde öyle başlanılıo diye biliyorum bende ama öyle dedi doktorum işte başka bi doktora gidicem verirse kullanıcam artık bişey olmaz heralde bebeğe ya 😏biraz korkuyorum galiba
Anonimi1 Beren44 evet 12. Haftada veriliyo normalde bak mesela benim de erken baslatıcaklar galiba bende biraz tedirgin oldum bebeğe bişey olurmu acaba diye ne bileyim
Burcu-2634 Anonimi1 12 yada 13. Haftada başladım o ara hangi haftam da gittim doktora tam hatırlayamadım
Anonimi1 Burcu-2634 benimde düşük çıkmış erken baslatıcaklar galiba biraz tedirginim bişey olurmu bebeğe diye 😏
esra_1824 Anonimi1 bu gayet normal bı durum düşükse erken verebilir panik yapacak bı durum yokki bebegede zarar gelmez.
Burcu-2634 Anonimi1 olmaz neden olsun ki doktor zaten senin değerlerine göre ayarlıyor ilçalarını düşük değerli olmak bebeğe daha çok zarar verebilir bence diye düşünüyorum
Anonimi1 Burcu-2634 bilmiyorum işte kafam karıştı bebeğe zararı olmazmışta benim için iyi değilmiş sürekli uyku hali ve baş dönmelerim oluyo