tubik_ Busearden benim kızımda da kalpte parlaklık görülmüştü. Kalpte parlaklık dışında bir sorun gözlenmediyse tek başına bir anlam ifade etmiyor. Son haftalara doğru o parlaklık gidiyor. Benim kızım şu an 3,5 yaşında ve şükür sağlıklı. Sizde endişelenmeyin
gocebeanne Busearden bana devletteki perinatoloji amniyosentez önerdi özelde doktorum ve özeldeki perinatoloji çok önemli değil dedi. Korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz tek başına bir anlam ifade etmiyormuş.
Tusba Yiğenimde de vardı küçük bir delik var demişti doktoru şuan 1 yaşını geçti ve delik kapandı, çok önemli bir durum olmadığını söylemişti doktoru..hiç strese girmeyin hayırlısıyla geçicektir ☺️
Zeeyneep64_ Bugün detaylı ultrasonum vardı. Bana da organları haftasıyla uyumlu herhangi bir sıkıntı yok dedi. Ama bağırsak ve kalbinde parlaklık var dedi. Bu da bi hastalık değil dedi. Genetik olabilir dedi:( çok korktum ve üzüldüm endişelenmeli miyim ya da ne yapmam gerekiyor ki
Zeyasln Busearden evet doktorum 15.haftada gördü söyledi tek başına Bi önemi yok doğuma kadar geçer dedi detaylıya da gözüktü 33.haftamda artık gözükmüyor du geçmişti 36.haftadayız