Eymenata Kizlar 22.haftadan beri geceleri bacaklarimda ve ayak bileklerimde sizlamalar oluyor doktorum magnezyum verdi suda cozunenlerden. Kullanan var mi? Yan etki yapti mi?
Evinaram Eymenata 12 haftadan beri kullanamıyorum 26 olduk hiçbir zararı yok kramp ve kasılmalar için çok önemli
Heisenberg Eymenata Benim 19. haftada kasılmalarım başlayınca başlattı doktor. Hap olarak kullanıyorum ben hiç bir yan etkisini görmedim aksine kasılmalarımı bıçak gibi kesti çok şükür.
Hasretimmm Eymenata doktorum bana soyle bi oneride bulundu magnezyum yerine gunde 1 tane maden suyu ic magnezyum eksikligine iyi gelir dedi hergun bi tane ictim iciyorumda cok agrim olursa magnezyumda iciyorum suda eriyenden ben 37+6 yim bu arada
msrrf Eymenata hic bi zarari olmaz canim. ben de 17. haftadan beri kullaniyorum kasilmalar icin cok rahatim. 34. haftadayim bu arada 😉
Fbd Eymenata doktor bebeği kesede gördü dayadı valla 4 farklı ilacı yan etki falan olanı yok aksine iyi geliyor
Elifcik34 Ben 32 de başladım ama öncesinde günde maden suyu yada muz yiyosum hava soğuyunca maden suyunu bıraktım muz da kabızlık yapınca bıraktım.onlarınca bırakınca ağrı başladı hemen.Dr magvital verdi çok iyi geldi
mcansum Eymenata bn kullanıyorm ya karın agrısı yapıyor tuvalete cıkartıyor kabızlık varsa ıyı gelıyor yani ck sk cıkarken olcusnu azalt gunluk