eylulus Pamiramsi ben inovita kullanmistim ilk aydan hamile kaldim hatali cikmadi memnundum hem de cok olumlu yorumu var💕
numix Pamiramsi İnnovita da deneyebilirsin ama ben hep dediğimi kullandım ve onun gebelik testi de çok iyi. Erken gebelik testlerinde negatif çıkıyordu onda direkt iki çizgi oldu
Pamiramsi Feride_01 @eylulus @Aleve @Gmzgm Aldım innovita hadi bakalım her gün darlıcam sizi bir hafta sonra :D
Pamiramsi myangelson aldım ahahah şimdi biri keçiboynuzu üzüm pekmezi karışım önermişti eşim için, başka biri de hayıt otu civan perçemi Aslan pençesi felan demişti çıkıp aktara gidip onları alcam ahahah bu ay hummalı bir çalışma olcak hadi bakalım ckdmcm
arirangg Pamiramsi Trendyol’da değil ama en iyisi “Bir Gebenin Günlüğü” ben iki kez o testle takip ederek hamile kaldım. Bire bir gösteriyor
Rmys9691 Pamiramsi canım sanırım sağlıklıya kucağına aldın bebeğini :) o ay hamile kalmış mıydın? Hangi Ovülasyon testini kullandın ve eşin nasıl beslendi? Eşinde bi problem var mıydı? Hangi günleri iyi değerlendirdin lütfen hepsini yanıtlar mısın ☺️
Feride_01 Pamiramsi hadi bakalım canım darla darla bende darlıyorum regl bittikten sonraki gün başla ben folik asit ve klomende kullanıyorum doktor tavsiyesiyle