gulkilickiyar Pembesarelle2 Cinsiyeti belli değil ama kız olursa Balım Zümra 👼 erkek olursa Emir Kağan👶
theselin1207 ERKEK; Zübeyr Ubeyd Umeyr Enfal Efnan Halilİbrahim Huzeyfe Reha KIZ; Efna Ecmel Nevra yada Nevran Mihri Meva Hüma Ekin Umay Bi gün bebeğimiz olursa diye listemi nolur nolmaz hazırladım güzel ve anlamlı isimler var sizde bakınn🥰🥰
tugce-Ayse1993 Kız olursa Gökçe Erkek olursa Göktuğ düşünüyoruz ama Göktuğ çok var yakınımızda 🥰 önerilerinizi okuyorum 🌸
Ftsgktrk 5 yaşında oğlum var adı Göktürk buda erkek nasip olurda hayırlı sağlıklı doğarsa Barlas koyacağım inşallah
annevebebek17 1Prens1Prenses53 Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🌸 Bende çok sevindim nasipse Oğlumun adının da başka birinde duymak büyümüş olması peki nasıl bir karakteri var isim hani etkiler derler ya 😊 Maşallah Rabbım inşallah gönlümüzün istediğini size nasip eder sağlıkla alın bebeğinizi inşallah 😍
1Prens1Prenses53 annevebebek17 Amin Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah🤲🏻🌹 oğlum çok merhametli,çok naif ve kibardır..hal hareketlerini gören tanıyan herkes bu zamanda böyle erkek çocuğu maşaAllah yani diyorlar.ama tabi inat konusuna gelirsek de çok fena inatçıdır 😅 hani bu özellikler isimle mi,burçla mı,yetiştirme tarzıyla mı alakalı çok bilmiyorum ama bizimki böyle yani.Rabbim gönlünüze göre versin ahlaklı,merhametli evlatlar olsunlar hepsi inşaAllah🤲🏻🌸