Ozge18 BerenEsra ben hem Ali ipek hemde Özgür Derene gittim . Özgür Dereni tavsiye ederim Ali beyde iyiydi ama Özgür bey daha açıklayıcı geldi .
myavocado BerenEsra Prof. Dr. Nuri Danışman’a gittim ben doktorumun önerisi ile çok çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Busrakanatli BerenEsra BerenEsra ben de Ali ipek hocaya gittim çok memnun kaldım her şeyi detayıyla göstererek çok güzel anlatıyor . Tavsiye ederim
BerenEsra Ozge18 teşekkür ederim 🌸 peki uzun sürüyor mu bazı doktorlar kısa bakıp geçiyormuş. Birde fiyat ne kadardı acaba öğrenebilir miyim
myavocado Ebru060726 benim doktorum ile anlaşmalı diye 2.500 ödedim, normal fiyatımız 3.500 demişlerdi.
BerenEsra myavocado yakın bir zamanda mı yaptirdiniz ? Dediğiniz doktora baktım gayet alanında başarılı bir doktor pazartesi arayacagim
myavocado BerenEsra evet 22 Nisan’da yaptırdım, baya yoğundu şehir dışından filan detaylı için gelen hastaları vardı benim gittiğimde.
ylmzm Cemre44 Ücret ne kadar güncel olarak bilgi verir misiniz? Kaçıncı haftada gittiniz? Ramdevuyu kaç gün önceden almak gerekiyor?
Cemre44 ylmzm 1 ay önce gittim. Randevuyu eşim iki hafta önce almıştı ama birisi iptal ettiği için yerine verdiler. 22. Hafta gibi gitmiştim
Ceysah BerenEsra koru hastanesinden prof.aydan biri doktora gitmiştim. Memnun kaldım zaten prof, hastanede değil kliniğinde bakıyor detaylıya ben koru hastanesinde takipli olduğum için indirimli yararlanmıştım güncel fiyat için arayabilirsin kliniği 🫶