DuyguK Hayır daha değil Pazartesi kontrol var bakabilm kısmet Sağlıklı sıhhatli olsun rabbim isteyen Herkese nasip etsıin 😅😅👼🏻
Gamzeciks DuyguK benim 2 hafta sonra. İkiliyi yaptırmayacağım. Ama inşallah cinsiyeti görünür. Merak ediyorum. Hep bişeyler almak istiyorum aman ne renk alacağım şimdi diye geri bırakıyorum :D
Ssraa Ben nektariyken öğrenmiştim. Yarın 14 oluyoruz 12+4 de erkek dendi. Ama bu başlığı hiç sevmedim nektari olduğumuz günden beri canım nektari istiyor yiyemedim😔😔
DuyguK Gamzeciks aynen cinsiyete göre almak istiyor insan 😅😅 ikili test bende bekliyorum doktor kontrolde söyler sanırım
Gamzeciks Cansu07 son adet tarihine gore mi hesapliyorsunuz. Yoksa doktorun dedigi haftaya göre mi? 10 ekim benim son adet tarihim mesela.
byznr34 Gamzeciks 12+6 yız son nektarin günlerimiz inşallah😍 Doktor 12 deyken tahmini cinsiyet erkek ama asıl 4. ayda belli olur dedi ☺️
Morcivert061 Gamzeciks persembe gittim ben gostermedi bana Yuzustu yatti doktor 1 ay snraki randevuda ogreniriz artik dedi🤣