Neslihanatay Merhabalar ben 26 haftalık gebeyim dün hastaneye gittim ve balık yağı hapı istedim bana vifolic hapı verdi ve bunun yanında ben decavit kullanıyorum sanırım bu iki hap aynı aklım karıştı kullanan varsa bana bilgi verebilir mi ?
nununundunyasi Neslihanatay evet örtüşen vitamin değerleri mevcut doktoruna danışmalısın eğer randevu tarihine daha varsa sadece viflolicle devam edip öyle muayeneye gitmelisin muhtemelen decaviti bıraktıracaktır
Lalemmm12 Neslihanatay bende et yiyemiyorum diye doktor balık yağı verdi kullandım ama çok ağır geldi bana baş ağrısı ve vücudumun direncini düşürdü resmen aşırı gereksiz bi ilaç hastanelik oldum doktorum 1 hafta ara ver sonra devam et dedi ama kullanmadım daha sonra hiç bir ilacı kullanmadım ben 33 haftalığım şuan sıfır ilaç kullanıyorum
BabyAta Neslihanatay sadece vifolicle devam edim ben hamileliğim boyunca onu kullandım ve suan hala kullanmaya devam ediyorum bebeğim doğdu bir aylık oldu. İnsanı dinç tutan bir vitamin
Neslihanatay nununundunyasi ama söyledim decavit kullanıyorum balık yağı vermesini söyledim vifolic verdi anlamadım madem ikisi aynı ilaç neden veriyor
Neslihanatay Lalemmm12 yani kullanılabilir mi devacit ve vifolic aynı anda anlayamıyorum içerikleri aynı yazıyor biraz baktım internetten