aycicek_ Merve-metin bende senin yaşadığını yaşadım adet oldum sandım ertesi gün baktım hala yok bir damla daha gelmiş o kadar sınra test yaptım çift çizgi çıktı. Kahverengi akıntım azıcık daha oldu bitti sende iki gün sınra falan dene bence olmazsan eğer
Merve-metin MrvBK ayyy amin inşallah canım 🙏🏻💜 şuana kadar daha sökülmedim bakalım karın ağrısı çekiyorum ama sökülecem gibi sanki
Merve-metin MrvBK hala daha gelen giden yok canım inanılmaz belim ağrıyor anlamadım valla pedim tertemiz 🤷♀️
Merve-metin MrvBK amin inşallah 🤲🏻 bebek bekleyen isteyen bu yolda uğraşan herkesin rabbim yardımcısı olsun inşallah canım 🙏🏻🙏🏻
Merve-metin Pamiramsi anlamadım valla bişey akşama randevum var hastaneye gidecem kendi doktorum yokmuş başka doktora randevu aldım bakalım ne diyecek
Pamiramsi prens_prenses_annesi her gün yaptım yaaa bugün yapmadım :(( artık varsa da gecikir ama leke geldi muhtemelen sökülürüm bugğn
Merve-metin prens_prenses_annesi yaptım canım dünkü test bozuktu dün eşim gelirken test aldı bugün sabah test yaptım çıkmadı akşam kontrole gidecem