Pamiramsi Sclemr benim de oldu ya o ilişki esnasında ve sonrasında ağrım oldu hafif acaba neden oluyor
Tubatgn Sclemr İlişkide gariplik hissettim. Ertesi gün kan verdim ve hamileydim. Adetimden iki gün önce öğrendim.
damla158 Benim 1 gün sonrasında belim ağrımaya başladı 10 güm oldu devam ediyor. Ve böyle halsizlik var. İdrarımda koyu bir hal aldı. Varsa da henüz testte çıkmayacağı için beklemedeyim. Hissediyorum bir şeyler olduğunu umarım yanılmam ☺️
numix Benim hamile kaldığım ay ilişkiden 1-2 gün sonra belime ve kasıklarıma ağrı saplanıyordu. 1 hafta kadar sürdü ve adete 1 hafta kala yok oldu.
damla158 numix ay bazıları hemen belirti olmaz diyor sizim gibi örnekleri görmek cidden umutlandırıyor 🩷🌸
numix damla158 Sanırım döllenme belirtisi oluyor bunlar 🥰 bel ağrım çok fazlaydı yere bir şey almaya eğildiğimde bıçak gibi batıyordu. Zaten bu belirtilerden anladım bir şey olacağını
numix damla158 İnşallah görürsünüz ♥️ ama benim gibi sabırsız değilseniz adet günü yapın derim tam koyu çizgi çıkıyor 😂