Mb_atay Merhaba benim adim Melike Balikesirede yasiyorum gebeligimin 23. Haftasindayim 💐 hepiniz iyisinizdir umarim
Tugcetek7 Mb_atay 23. Hafta için 5 kilo aldım fazla mı acaba kimisi bu haftalar için fazla dedi bana normal gibi geldi ikinci hamileliğim
msk09 Mb_atay 23+2 den selam :) dışardan yeni yeni anlaşılıyor hamileliğim, akşamları daha çok tekme yiyorum, iştahım da arttı :)
Adenmom_ Mb_atay merhaba 22+3 olduk bu gün İstanbul’da yaşıyorum şimdilik herşey güzel gidiyor umarım bundan sonrası da hepimiz güzel bir süreç olur 🤲🏻☺️
srparlk Tugcetek7 vala bende 23. Haftadaym bnde 5 kilo aldım umarım çok değildir ama bana normal geliyor
Booksandcats Tugcetek7 22 hafta ben de +5 kg ile devam ediyorum doktorum biraz hızlı gitmişsin dedi diyetisyen arkadaşım çok iyi diyor bilemedim
Zuhalsebu Tugcetek7 benim de 23+5 ben de 5 5,5 kilo filan aldım ikinci gebeliğim bence normal ya nerdeyse 6 aylık olucaz
Tugcetek7 srparlk valla bana da normal geliyor ama bugün kontrolum vardı doktorum suyun biraz fazla dedi daha Ayrıntılı ya gitmemiştim yarın gideceğim
yeni-annelik Mb_atay 23+3 den merhaba istanbulda yaşıyorum oğlumla ben iyiyiz şükürler olsun ki çalışıyorum aynı zamanda iş güç öyle geçiyor günlerimiz 🌸
Simge22 Mb_atay merhaba hataydan selam ilk gebeliğim 22+1 haftalığız kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah 🙏🙏☺️😍