ezooezz d_ezgi0 bence öyle 🤗 meriç be ılgaz isimlerini de düşündük ayrıca ama ortak noktamız tuna oldu gibi şimdilik 😅
keremtahamom_ d_ezgi0 Tunahan eşimin ismi çok beğeniyorum söylemek seslenmek çok hoşuma gidiyor 🥰 tek başına konabilir, ikinci isim olarak Tuna şeklinde de güzel bence☺️ biz de Kerem Taha koyduk 35+3üz🤗
d_ezgi0 keremtahamom_ ayy çok az kalmışşş sağlıkla kucağınıza alın inşallah ismi çok güzel 😍 Tunahan ismini beğenenler olunca daha çok yakın oluyorum galiba o ismi koymak için 😅🧸
06Canan d_ezgi0 hamile olduğumu hissettiğim anda o isim takıldı gözüme 😂çok hoşuma gitti kızımda istedi iki isim baya zor ya kimlikte tek isim yazdrdm ama iki isminede hakim kızım
d_ezgi0 ezooezz Meriç ismini hamileliğimin başında söylemişlerdi eşimin ismi deniz ona da yakın olsun diye 🙈ama Tunahan da tabi ki bi nehir anlamını taşıyor o da karşılar galiba 🤣
keremtahamom_ d_ezgi0 teşekkür ederiz hepimiz inşallah🥰 önemli olan sizin içinize sinmesi siniyorsa ne kadar başka isim düşünsen de yine o isme dönülüyor☺️
ezooezz d_ezgi0 ahajajaj aynen o da su sonuçta 😂 meriç de nehir ismi ama 😂 içinize ne siniyorsa o olsun 🌸
Mayisannesii d_ezgi0 benim oğlumun ismi de Tunahan çok beğenerek koymuştum Ömer ismini de çok beğeniyorum ☺️