Bidemet Ben hamile olduğumu bilmiyorken ilaç kullanmıştım,ve 10.hafta deyken unutup sosis yemiştim,cok ağır alışveriş poşeti taşıdığım da oldu ama sonrasında daha bilinçlendim ağırdan alıyorum hep
Aleyna_01 Bidemet hep bebeğimi unutup yüz üstü yatmaya çalışıyorum 36 haftalığı bide geçen unuttum yatağa kendimi birden attım 😅
iremd-1798 Bidemet ilk kızımı 12 haftalıkken öğrendim. Ev taşıyorduk koliler mi dersiniz ikinci kattan aşağı halılar mı indirmedim eşime masa koltuk vs konusunda da yardım ettim. Yanii çok ağır şeyler yaptım.☺️ Şuanda da 32 haftalık hamileyim dün bilerek yapmak zorunda olduğum için kızımı kaldırdım 🥹
brnaksyince Bidemet son regli tarihim Eylül 5. Bende Eylül 15 de kolonoskopi oldum öncesinde bazı kullanılması gereken ilaçlar ve operasyon da verilen anestezi 🫣 ve adetim geçmediği halde sıfır ihtimal olarak düşündüğüm için rüyamda bebek görmemle birlikte test yapmam ardından doktora gidip 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmem hayatımın şokuydu.
Aysegul166 Haticeburak06 haftaya bende başlıcam zıplamaya 😂😂 hergün rüyamda doğuruyorum psikolojim bozuldu
AjdaDiri Bidemet bebeğime hamileyken haberim yok tabi yeni eve taşınma durumunuz oldu tek başıma topladım inşaat temizliğine girdim evimi tek başıma yerleştirdim 1 ocakta taşındık 1 hafta sonra işim bitmişti günümde 5 gün geçiyordu yorgunluktandır diye düşündüm 7 ocakta test yaptım baya baya pozitifti öğrendiğimde 6 haftalık hamşleymişim Şuan 23+2 deyiz çok şükür 🙏
mineoksuz11 34 haftalıkken eşim ev boyamaya kalktı tel başına daha önce hiç yapmamıştı valla kıyamadım odalarım ilk katını ben attım 😂 öyle dua etti ki ama çok yoruldum
Arenbade Bidemet geçen kediye bakiyim diye biraz yerden yüksek bi zemine çıktım bahcede yerde biraz eğimli 32. haftadayız bizde ben dedimmbişi olmaz inerim bi atladım bacagim acıdı incindi mi noldu sağ bacagım bide o bacağımdan taraftaki kasığım agrıyo geçer heralde :l
Gulsah_09 Bidemet ben 10 aydir deniyordum ve ne olsa bu ayda yok diye scooter sürmustum ve düştüm aksam test yaptim karnim agriyor diye hamileymisim
Lalemmm12 Bidemet bilerek yaptığım şeyler değildi gurbette olduğum için mecbur poşette taşıdım halılarımı da kaldırdım yükseğe de uzandım çok şükür iyiyiz 😇 ama siz dikkat edin eğer yardım edeniniz varsa çok iyi olur
Youngmotherr Bidemet evin önü biraz yüksekti ben burdan inerim diyip totomun üstüne düşmüştüm 🫣😂 32 haftalıktım o zamanlar sonra bi baktım kalçam mosmor olmuştu
gozdexx Bidemet biz eşimle birlikte motorla Hatay’dan Adıyaman’a gidip geldik üstüne Nemrut dağına tırmandık o aralar regl olmam gerekiyordu olmadım sonra test yaptım 5 haftalık hamileymişim
Mugey DİKKAT YİYECEK İSMİ İÇERİR 12 haftada pastırma aşermeme dayanamayıp güvenilir bi paket alıp yemek😅 sonra bida öyle canım istemedi en azından
Cimenn1223 Bidemet cok sık olmadıgı sürece mdye kk*reç yerim cok nadir gecikmem yoktu evi kaldırdım cam çerçeve mutfak dolaplarni sildim kızımın odasındaki dolabinin şifonyerinin yerini degiştirdim.dolap öküz ölüsü gibi 2 gün gecikmenin ardindan yogun göğüs hassasiyetiyle test yaptım pozitif ckti göğüslerm dolgunlaşp dokunulmucak kdr acımasaydi yine regl olmayi beklerdim cok sükür 9+4 üm şmdi öğrendigmden beri agır iş yapmiyorm market pazar alışverişi olmadgi sürece