Kivircikkuala Kızlar dün negatifti bugün de öyle sandım ama açıp kurcaladım biraz acaba pozitif mi yoksa öyle mi görmek istiyorum?
Sedagoktugg54 Kivircikkuala Şaşı oldum görücem diye 😊 üstte hafif var sanki ya kan ver istersen canım yada bir kaç gün daha bekle sonra kan ver hakkında hayırlısı olsun 🌺
Kivircikkuala Dost ya kapalıyken belli olmuyor açıp bakıyorum gözüm kör oldu valla görecem diye acaba dedim hayal mi görüyorum
Kivircikkuala Sedagoktugg54 pazartesi kan günüm kuzum . Az kaldı sayılır ayaklarım buz gibi çorap olduğu halde Antalya gibi bir şehirde buzzzz
Kivircikkuala mrp2023 inşallah aşkım çıplak gözle zor görülüyor flaş tuttum öyle gördüm çok arada kaldım görmek istiyorum diye mi görüyorum diye valla milletin şak diye çıkıyor bende sürünüyorum 😅😅
Havvabektas Bende evde kaç kere test yaptım transferden sonra sürekli pozitif çıkmıştı en az 10 test sonra kan verdiğim gün negatif çıktı doktor dedi hormon ilaçlardan dolayı kaset testi pozitif görünebilir . Ama sizin inşallah gerçekten pozitif
Kivircikkuala Havvabektas ay canım benim gerçekten güven olmuyor testlere ama üzülme inşallah gerçeğini sende yaşayacaksın herşey vaktine saklı kuzum 🌸🤰🏻
Kivircikkuala Ogretmen09 doktorum bu konuda hassas canım o yüzden çiğnemek istemiyorum pazartesiye ne kaldı 😅😅😅 Sen ne yaptın ? Sonuç ne oldu