NGold Merhaba kızlar 36+1 deyim dün kontrolden geldim o saatten beri çatı kemiğim aşırı ağrıyor sağa sola dönemiyorum yürürken çok sızlıyor doğum yaklasmıs olabilir mi? Doktorum da 15gün sonraya gün verdi ama belki beklemez bile dedi
Brlshe 33 haftalık hamileyim yaklaşık 5 haftadır çatı ağrısı çekiyorum çok zor gerçekten corabimi bile giyemiyorum bazen 🥺
NGold Brlshe oo sizin baya erken baslamıs benim iki haftadır çok az vardı ama iki gündür baya şiddetli kasılma sancı hissetmiyorum henüz
DenizRoni Brlshe bende aynı haftadayım 33+4 aynı ağrılar bende de var oturup kalkarken uyurken sağa sola dönmekte zorlanıyorum bebek baş aşağı döndüğü için mi acaba 🤔
guneshusna61 36 +3 ten bildiriyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri o ağrı şiddetlenerek devam ediyor. Ne uyku ne yürüme ne sağa sola dönebilme şuan hepsi zorluyor.ben böyle kemik ağrısı yaşamadım ya
NGold guneshusna61 ben de suan sağa sola eşim döndürüyor çünkü kalçam da aşırı ağrıdı dün gece ama hamileliğimin basından beri yoktu bu sorun
NGold Azra8Engin Hayır ultrasonla baktığında rahim ağzı kapalı demişti sanırım o yüzden çatı muayenesi yapmadı
Brlshe NGold ilk gebeligmdede çok ağrılarım oldu sanırım çatı darlığı var ve bebekler baş aşağı erken haftalarda dönüyor aşağı baskı yapıyor ama dediğiniz gibi sancı falan bndede henüz yok 🙃