kadeeer Kızlar doğumum başladı suyum geldi ilk doğumum olacak lütfen dua edin benim için. Allah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Ceylin07 kadeeer kolaylıkla doğum yaparsın inşallah şimdiden gözünüz aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin 💖
1ayzaannesi kadeeer bende 2 saat sonra sezaryene gireceğimm. Allah yardımcımız olsuuunnn 🙏🏽🙏🏽 sağlıkla kavuşalım inşallahh 🙏🏽🙏🏽
Kaderrdiler kadeeer bir seste kurtulursun inşallah adaşım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende enfeksiyondan dolayı sancı çekiyorum şuan darısı başıma 🥰
kadeeer Hepinize teşekkür ederim kızlar doğumum sağ salim gerçekleşti. Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah.
kadeeer FATMA0334 evet normal doğum yaptım. Doktor ebeler hemşireler çok güzel yönlendirdi Allah hepsinden razı olsun. Çok yardımcı oldular motive ettiler. Güzel bir doğum geçirdim sayelerinde
Selma2412- kadeeer darısı başımıza inşaAllah devlette doğum istiyorum Rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın hepımızı🤲🏻🥹🌸
Neslismom kadeeer Rabbim yardımcınnolsun ferahlıkla serinlikle doğur inşallah dua et bizede canım benim
kadeeer Selma2412- ben de devlette yaptım inşallah rabbim hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın. Kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin