Serpilataman Arkadaşlar 11 haftalık hamileyim mide bulantılarım başlayalı 1 hafta oluyor ama beni mahvetmiş durumda yataktan başımı kaldıramıyorum çok yorgun gibi bedenim sürekli kusuyorum aç tok farketmiyor bu da midemi çok kötü yaptı 😔 kayınvalidem yatmaktan oluyor diyo kalkıyorum ama daha kötü oluyorum başım dönüyo ve kesin kusuyorum 1 haftadır açım canım çok şey istiyor ama yiyemiyorum su dahi içemez oldum aç olduğum için midem boş ama yinede bulantım var midem boş olduğu için kasılıyor yemeye çalışıyorum ama en fazla 2 dk kalıyo midemde nasıl atlatırım 😔 doktora gittim ilaca gerek yok dedi ama çok kötüyüm
Htcnurersoy Çubuk kraker leblebi iyi geliyo,onun dışında neyden tilsindiği bulman lazım.Soğanlı salçalı baharatlı yemekler ve buzdolabı kokusu beni de mahvetti 10.haftadayım uzun zamandır bende böyleyim
Busracansev benimde aynı şekilde açken bile çıkartıyorum doktor bulantı hapı verdi onu içiyorum geçiriyor biraz sanki çubuk kraker leblebi tarzı şeyler ye miden boş durunca daha çok bulanıyor bende hiç bişey yiyemiyorum
Migrenligebe Htcnurersoy getwellin kendi internet sitesinden aldim ben hemen yolladilar. Bazi eczanelerde ve rossmanlarda da var
Minikkalbim19 Benim 6. Haftada başladı 7 8 9 ful çıkardım şuan 11+2 kusmuyorrum ama öğürme arada oluyor içsel olarak sürekli bulanıyor belki çıkarsam rahat etcem ama dalgalanma şeklinde bulanıyor