Evettttt geldik 38. Haftamıza oğlumla 13.05 olarak tarihimizi aldık beneğin gelişimi iyi olduğu ve 2. Doğum olacağı için 39.haftayı beklemek istemedik çünkü sancılarım vardı, 13.05 pazartesi sabahı 8,30 da hastaneye yatışımızı yaptık özel hastanede doğum yaptım evrak işlemleri ödeme vs güzelce odamıza çıktık annem ve eşim vardı yanımda oğlumu evde bırakmak çok koymuştu ama yapacak bişi yok yanında ananem kaldı kendisi 5,5 yaşında kardeşini alıp geleceğiz dedik tamam annejim dedi🥹 odaya çıkar çıkmaz giyinmemi istediler oda buz gibiydi zaten korkudan elim ayağım da donmuştu hemşireler geldi nts bağladılar damar yolu açtılar sondaya sıra geldi dedim ameliyat ta tanın olmaz ameliyata hazır ineceksiniz dediler ok yapacak bişi yok korka korka taktık şükür tansiyon nts derken beni almaya geldiler sedye ile korkum tavan neyse atladım sedye ye üzerimi kapattılar eşimle ameliyathaneye girdim el salladım hemen içeri aldılar biraz da olsa sakinleşmiştim sürekli salavat çekiyordum ama ağzım çok kurudu o anda korkudan 😂 ameliyat masasına alındım uzandım genel oldum bu arada hemen bağladılar beni konuştuk biraz dr um hemen gelmişti beni rahatlattı önce seni yıkayıp öyle uyutacağız dediler tamam dedim dua ederken bişi verdiler kötü oldum derken kuş gibi bayıldım, sanırım 5 dk sonra oğlum doğdu saate bakmıştım çünkü ayılmam da 1 saati sürdü o aşama biraz zor tabi ağrı sızı falan oluyor ve tansiyonum yüksek olduğu için sürekli ayağa kalkana kadar takip edildim oğlum geldi yanıma hemen emzirmeye çalıştım çok mutlu oldum onu görünce tam ayılmamıştım sürekli konuşuyorduk oda kalabalık olmuştu artık 4 saat sonra su içtim akabinde giyindim hemşireler giydirdi bu arada ağrı kesici yaptılar karnıma bastılar kan akışı için ilk kalkış zorda olsa yürüdüm yürüdükçe açıldım açıldım sanırım daha hiç yatmadım oğlumu emzirmeye oturdum arada gaz ve büyük abdestim çıkmasını bekliyordum Şükür yanımda komposto süt çorbası vs almıştık çok iyi oldu sabah taburcu işlemleri yapıldı karnıma pansuman yapıldı evimize geldik yıkandık paklandık 4 günlük bile olduk Allah’a şükür ağrılar devam ediyor ama zamanla geçecek inşallah🤲🤲🤲 sorularınız olursa yanıtlarım herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 😻😻😻