Filiz_1907 antecta diye krem. Benim eşim bu sıkıntıyı yıllardır çekiyor. Suya çok oturmayın enfeksiyon kapma durumunuz olur. İyileşmeniz kötüye gider. Benim eşim haftalarca aynı hatayı yaptı çünkü. Suya oturmayı bırakınca düzeldi bir nevi. Onun doktoruda anrecta verdi Çok etkili bir krem. Mercimek kadar sürüyorsunuz. Ve ciddi baş ağrısı yapıyor kısa süreli. Ama tedavi etmede çok etkili. Doktorunuza danışırsınız zaten. Onun dışında yemesine içmesine dikkat etti iyileşti. Benim dönem çok sıkıntılı ama bu krem sayesinde çok kısa sürdüğü için acıyı sıkıntıyı biliyorum ama suya oturma vs gibi şeyleri eşimden öğrendim. Çok şükür iyiyiz ikimizde. Eşimin anal fissürü uzun zaman olduğu için ve tedavi olmadığı için iç memeye dönmüş. O yüzden ameliyat şart ama bu kremi 1 hafta kullandı şuan normal hayatında. Krem zaten Max 2 hafta kullanılıyor. Bu şekilde. Çok geçmiş olsun sizede. Hemen ameliyat olmayın yani. Doğumdan sonra bu süreç normal karşılanıyor. sadece doğru tedavi ile iyileşebilirsiniz. Onun dışında erteler yada tedavi yanlış olursa sizdede meme çıkar ve dönem dönem rahatsız edebilir sizi. İnşallah hemencecik iyileşirsiniz ❤️🩹