50_68 busdol11 bende dün oldum hala ağrısı var kolumu oynatırken falan ağrıyor başka şeylere odaklan aşıyı unut yapacak bir şey yok maalesef :)))
Hulo2105 busdol11 Allah allah bende hiç olmamıştı. Hemşire aşıyı yaptıktan sonra ben iğne yapılan yeri hep dağıttım. Kolumu hiç sabit tutmadım hep hareket ettirdim. Acaba sen çok mu sabit tuttun
Aysegul58 busdol11 ilk dozda birazck agrim oldu o kadar agri ve atesin varsa parol icebilirsn demişti hemsire bana. Yarinda 2. Dozu olucam. Cok sabit tutma sisme morarma varsa da bol kolonyali pamukla koluna masaj yapabilirsin. Gecmis olsun. 💐
Derinmom busdol11 bu tetanoz kisiden kisiye mi agrı yapıyor hemsirenin eline mi baglı anlamadım ben. ben ilk kızımda da hiç agrı çekmedim tetanozdan , bu bebegimde de hiç çekmedim.
busdol11 50_68 ağrım fırsat vermiyor ki başka şeylerle uğraşmama bebeğimin çikolata kutusunu süslemek için malzeme aldım akşam yaparım diye onu bile bıraktım kenara 😔
busdol11 Hulo2105 yok aslında aşıdan geldim yemek yaptım evi temizledim kızımın ödevini falan yaptırdım bi anda bastırdı ağrı 😣
busdol11 Aysegul58 ilk gebeliğimde 3 doz olmuştum bugün son doz yapıldı dediğinizi deniycem teşekkür ederim 🌸
busdol11 Derinmom bilmiyorum ki ben ilkte kızımda 3 doz yaptırdım hiç böyle olmadı son doz oldum dün ama hala sakat gibiyim 😔
Derinmom busdol11 hemsire bana kızım için eger agrısı olursa koluna buzdolabında sogutulmus kolonyayı pamuga sıkıp koyabilirsin demişti. istersen sen de bir dene. belki alır agrısını.
ttazeannee busdol11 Ağrı azken içince etki ediyor ilk dozda benimde ağrım çoktu içince aman aman fayda etmedi ikinci dozda 3ve gelir gelmez içtim ağrım sızım olmamıştı
busdol11 Huriyess ilk gebelikte 3 doz yapılıyor diğer gebeliklerde 1 doz diye biliyorum benim ikinci gebeliğim