Ecenax 17 haftalık hamileyim hamile kafamdan önce dışım çekilecekti fakat ben korktuğumdan gidip çektirmedim kac gündür çok ağrıyor acaba hamileyken çektiren varmı aranızda şuan çektiysen birsen olurmj
Ecenax Anneliko02 yarin için dişçiye randevu aldım yarin cekerlermj yoksa antibiyotik falan kullanmammj gerekiyor çünkü iltihaplı baya şişti
Mesen Ecenax 1 hafta boyunca bende aynı sorunu yaasadim iltihabli ve aşırı sis o yüzden işlem yapmıyor antibiyotik yazıyor ben hala kullaniyorum inşallah en kısa sürede yaptıracağım sizede çok geçmiş olsun Cook Cook Zor gerçekten çeken bilir
Elifb_ Ecenax doktordan rapor almadan hiç bir işlem yapmazlar maalesef sadece parol önerir 🥺 önce kadın doğumdan izin raporu alman lazım
Ballilokuum Ecenax iltihapli ve dis eti sismis dis cekilmez oraya anestezi bile uygulamak cok zor once o sisligin iltihabin gitmesi icin antibiyotik baslatilir bir hafta sonra islem yapilir
Alyadefne Ecenax iltihaplı dişi çekemezler önce antibiyotik verip kuruturlar iltihabı sonra da çekerler
Anneliko02 Benimkisini aynı gün çektiler.Cekilmesi gerektiğini söylediler, çok kötüydü içi oyulmuştu resmen.
Elifb_ Elif_49 hamileliğinde bir sıkıntı yoksa diş ağrın olduğunu yaptırmak için rapor istediğini söyle o şekilde yapar diş hekimleri öteki türlü risk almak istemiyorlar çoğunluğu