edanurr58 medipol hastanesi dogum ucretleri hakkında guncel bilginiz var mı tuzla ve pendik karta indirm ile
Yaprakdokumuseverr edanurr58 Doğumda , testlerde vs indirimler geçersiz. Sadece nst ve muayenede indirim var. Normal 14 bin Zorunlu sezaryen 19 bin İsteğe bağlı sezaryen 25 bin Ssvd 28 bin Suya ssvd 45 bin
1Sendemi2 Yaprakdokumuseverr merhaba benim ilk doğumun sezaryen dı 2. İçinde doktorum zaten Buda sezaryen diyor bu durumda bnm ki isteye bağlı mı zorunlu mu oluyor?
Nuraytmn Yaprakdokumuseverr Yaprakdokumuseverr ben gitmeyi düşünüyorum siz kime giriyorsunuz acaba memnun musunuz
Yaprakdokumuseverr Nuraytmn aytekin hanıma gidiyorum çok memnunum. İlk doğumumu saadet hanımda yaptım bu kez de ilk onunla başladım ama tavırları beni 2.kez pişman ettiği için bıraktım.
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Benimde pazartesi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah ssvd yaparsanız bilgilendirin lütfen ebeniz varmıydı özel
Yaprakdokumuseverr Gokceulcay sizin kaçıncı haftaydı? Hayır özel ebem yok ama orda çalışan bi reyhan ebe var inşallah ona denk gelirim çok güzel ilgileniyo takip ediyorum instagramdan
Yaprakdokumuseverr Nuraytmn evet 2-3 hafta önceden alarak gittim. Son haftalarda kendisi randevu veriyor
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Benim 36 hafta ☺️ siz biraz daha öndesiniz bakalım yarın güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🏻
Yaprakdokumuseverr Gokceulcay merhaba 💐 3 saat bekledim 😅 ameliyattı sıradaki hastalardı derken biraz zor sıra geldi ama güzel ilerliyo beklemeye devam edicez bakalım. Çatı ya da açılmaya falan bakmadı sadece nst ve ultrasona girdim.
1Sendemi2 Yaprakdokumuseverr sezaryen sonrası normal doğumda yapılabiliyor ya artık o yüzden Bi kafa karışıklığı oldu fiyat farkı da malum fazla.