M_glsm Kubradmurat hayir canim daha ogrenmedim bugun randevum var insallah ogreniriz cok heyecanliyim🙈🙈❤️
M_glsm Mucizem0301 evet bu haftalarda ogreniliyo genellikle men birinci gebeligimde 12 haftada ogrendim bugun randevum var bakalim ne olucak sabirsizlaniyirom😅🙈❤️
Kubradmurat M_glsm rabbim hayirlisini nasip etsin insallah gönlüne göre versin canım ben oglumu çok geç öğrenmiştim bir türlü göstermedi ikinci bebegime hamileyim ayin sonunda randevum var insallah gosterirde öğreniriz
012908- G_sah87 insallah zamanında bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız insallah.Napalim sonu güzel bebeklerimiz3 kavuşucaz 😁
Mhtpdrmz06 7+0 olduk biz de dün kontrolüm vardı bebeği gördük, kalp atışını normal ultrasonda duyamadık küçük diye vajinal ultrasonla da kalbini duyduk çok şükür. Daha yolun başındayız umarım güzel bir hamilelik süreci olur 🤗
Melikee738 Ozlem_6565demr amin inşallah hepimiz bütün hamile olanlar sağlıklı bi seykilde kucağına aldsin benim aşırı mide bulantısı var ve geçmeyen baş ağrısı böyle anlatamam
Ozlem_6565demr Melikee738 En kısa zamnda toparlanırsın inşlh ben 6+3 çok şükür şuan iyim herhengi bulandı kusma yok